Toimitusehdot

Toimitusehdot
Palvelu on Ortiko Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteiden myyjänä on Ortiko Oy:n (y-tunnus 2277523-7). Seuraavia ehtoja sovelletaan myyjän ja asiakkaiden välillä.

1. Yleiset sopimusehdot
1. Myyjä myy tuotteita ja palveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.
2. Myyjä myy tuotteita ja palveluja yrityksille ja organisaatiolle, jotka eivät jälleenmyy tuotteita.
3. Myyjä on sitoutunut noudattamaan kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.
4. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehdessä.
5. Myyjän yhteystiedot löydät palvelun etusivulta.
6. Asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.
7. Sitova kauppasopimus astuu voiman tilauksen rekisteröidyttyä. Myyjän vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta rajoittuu aina kaupan perumiseen ja kauppahinnan palauttamiseen.
8. Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevia Suomen määrittelemiä kuluttajakaupan ja etämyynnin lakeja. Huomaathan, että mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.
9. Asiakkaan on reklamoidessaan tavaran virheestä esitettävä ostotodistus, kuitti tai muutoin todistettava, että kyseinen tuote on ostettu myyjältä.

2. Hinnat
1. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron (24%). Painotuotteiden arvonlisävero on 10%. Selvissä hintavirhetapauksissa Ortiko Oy pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.
2. Tuotteen hinnan noustessa ennen lähetyksen käsittelyä tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti. Hinnan laskiessa myyjä toimittaa tuotteen halvemmalla hinnalla.
3. Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisina kuin ne ovat.

3. Tilaaminen
1. Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessä täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät nimen, katuosoitteen, postinumeron, toimipaikan, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

4. Toimitus ja maksaminen
1. Maksuvaihtoehtona on lasku tai PayPal-maksu (vain ulkomaisille asiakkaille).
2. Mikäli asiakkaalla on aikaisempia suorittamatta jääneitä maksuja, on tilaaja velvollinen suorittamaan maksut kokonaisuudessaan ennen tilauksen jatkokäsittelyä.
3. Ortiko Oy pidättää oikeuden pyytää laskun etukäteismaksua, varsinkin uusien asiakkaiden ja suurten summien kohdalla. Laskun maksamatta jättäminen voi johtaa perintään ja käyttöoikeuden sulkemiseen.
4. Tilauksen tehtyään asiakas saa näkyviin tilaustapahtuman, johon Ortiko Oy pakattuaan tilatut tavarat lisää toimituskulut. Ne lasketaan asiakkaalle edullisimman tavan mukaan.

5. Palautusoikeus ja virheelliset tuotteet
1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin asiakkaan vastaanottaessa sen.
2. Tilauksesta tehdyillä töillä (kuten asiakkaan pyynnöstä tehty mittatilaustyö) ei ole kuluttajasuojalain mukaan palautusoikeutta.
3. Virheellisten tuotteiden vaihtamisesta tulee ottaa yhteyttä myyjään. Virhe korjataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote, mutta ellei se ole mahdollista, voidaan kauppa purkaa tai tehdä hinnanalennus.

6. Yritysasiakkaita koskevat erilliset sopimusehdot
1. Ortiko Oy:n ja sen yritysasiakkaiden välisissä kauppasopimuksissa sovelletaan Suomen kauppalakia siltä osin kuin muuta ei ole näissä sopimusehdoissa mainittu.
2. Tuotteet ja palvelut myydään sellaisena kuin ovat.
3. Myyjä ei myy tuotteitaan jälleenmyyjille.