Postitus ja palautus

Tilauksen tehtyään asiakas saa näkyviin tilaustapahtuman, johon Ortiko Oy pakattuaan tilatut tavarat lisää toimituskulut. Ne lasketaan asiakkaalle edullisimman tavan mukaan.

Toimitusaika on 7-14 päivää. Tavaran ollessa varastosta loppu, otamme yhteyttä ja neuvottelemme jatkosta asiakkaan kanssa.

Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen tuotteisiimme. Asiakas voi palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa toimituspäivästä. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin asiakkaan vastaanottaessa sen. Asiakkaan on otettava ensin yhteyttä Ortiko Oy:n puhelimitse tai sähköpostitse. Ikonilaudoissa tulee huomioida, että puu elää. Se ei ole virhe. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vahingoittunut matkalla, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta välittömästi sähköpostilla tai puhelimitse. Virhe korjataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote, mutta ellei se ole mahdollista, voidaan kauppa purkaa tai tehdä hinnanalennus.  PALAUTUSOSOITE ON Kivermäentie 27, 23800 Laitila